Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Click aici pentru mai multe detalii.

DESPRE NOI

Cine suntem:

FAST FINANCE IFN SA este o societate tanara, infiintata in anul 2013, parte a unui grup cu experienta de peste 20 de ani in piata financiara si de investitii din Romania. Impletind intr-un mod armonios know-how-ul grupului cu un management inteligent al resurselor umane si materiale, reusim sa ne impunem ca un parter credibil, furnizor de servicii de creditare diversificate, destinate cu precadere persoanelor fizice. Ne mandrim cu faptul ca prin inovatie si flexibilitate reusim sa oferim solutii alternative sau personalizate nevoilor specifice clientilor nostri, acoperind astfel inclusiv aria delicata a clientilor cu istoric negativ in relatia cu alte insitutii financiare bancare si non bancare.

Viziune, Misiune, Valori:

Viziunea si misiunea reprezinta principalele coordonate pentru intreaga noastra activitate, exprimand ceea ce ne dorim sa devenim si ce directii trebuie sa urmam

Valorile stabilesc principiile noastre, pe baza carora ne ghidam comportamentul fata de clienti, actionari si competitori.

Viziune:

Sa activam pe o piata matura, in conditii de concurenta loiala in care sa devenim in mod firesc, IFN-ul de prima optiune pentru clienti.

Misiune:

Sa construim impreuna cu clientii nostri un parteneriat de lunga durata, bazat pe respect si pe conditii reciproc avantajoase, in conditii de siguranta a afacerii.

Valori:

Dezvoltam o cultura organizationala bazata pe o etica generala solida, dedicati exigentei in materia standardelor profesionale si axati pe nevoile clientilor prin flexibilitate si inovatie in solutionarea acestora, in conditii de preocupare constanta si implicata in cresterea valorii pentru actionari.

Creem un mediu organizational competitiv care nu numai ca suporta dar si recompenseaza cresterea profitabila, prin incurajarea spiritului intreprinzator si a initiativei, prin strategii viabile de incurajare si dezvoltare a satisfactiei echipei FAST FINANCE IFN SA.